Segon Curs d’Especialització en Egiptologia 2014-2015

Image (1) curs-dEgiptologia.jpg for post 17328Dins de la seva oferta de cursos i activitats relacionades amb la cultura de l’Egipte faraònic, la Societat Catalana d’Egiptologia ha programat el segon any del Curs d’Especialització en Egiptologia 2014-2015.

L’objectiu d’aquest curs és oferir una formació completa en el camp de l’Egiptologia a totes aquelles persones que tinguin interès per la cultura de l’antic Egipte i als estudiants universitaris. La història, l’art, la religió, la llengua, la cultura material, etc, seran l’objecte d’estudi d’aquest curs que combinarà la formació teòrica de nivell amb formació pràctica, així com l’aprenentatge dels rudiments metodològics d’aquesta matèria.

Aquest 2n Curs d’Especialització en Egiptologia va adreçat a totes aquelles persones que tinguin interès per la cultura de l’antic Egipte, hagin cursat o no abans estudis d’aquesta matèria. El Curs consta de 4 assignatures, que s’imparteixen anualment, i les assignatures poden ser cursades independentment o com a curs complet.

Les assignatures programades per aquest curs són: Història II, Llengua II, Art i Egipte Grecorromà.

| Descarregueu el díptic informatiu en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.