Josep Massot i Muntaner ha estat escollit nou president de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans

Image (1) Josep-Massot.jpg for post 17310Josep Massot i Muntaner, llicenciat en filologia romànica, especialista en història de la literatura i història contemporània i director de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat, va ser escollit el proppassat dijous 25 de juny president de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

El nou Consell de Govern està format, a més, per Albert Balcells, catedràtic d’història contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona; Joaquim Garriga, doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona, i Antoni Simon, catedràtic d’història moderna de la Universitat Autònoma de Barcelona. La candidatura encapçalada per Josep Massot ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions.

Josep Massot substitueix Maria Teresa Ferrer i Mallol, que ha estat presidenta de la Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC des de l’any 2006, vicepresidenta del 2001 al 2006 i secretària del 1995 al 2001. El nou Consell de Govern de la Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC prendrà possessió del càrrec en el Ple del mes d’octubre.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.