Josep Massot i Muntaner ha estat escollit nou president de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans

Image (1) Josep-Massot.jpg for post 17310Josep Massot i Muntaner, llicenciat en filologia romànica, especialista en història de la literatura i història contemporània i director de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat, va ser escollit el proppassat dijous 25 de juny president de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

El nou Consell de Govern està format, a més, per Albert Balcells, catedràtic d’història contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona; Joaquim Garriga, doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona, i Antoni Simon, catedràtic d’història moderna de la Universitat Autònoma de Barcelona. La candidatura encapçalada per Josep Massot ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions.

Josep Massot substitueix Maria Teresa Ferrer i Mallol, que ha estat presidenta de la Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC des de l’any 2006, vicepresidenta del 2001 al 2006 i secretària del 1995 al 2001. El nou Consell de Govern de la Secció Històrico-Arqueològica de l’IEC prendrà possessió del càrrec en el Ple del mes d’octubre.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.