Sisena edició de La Roca, Viatge a la Prehistòria 2014


laroca2014El propers dies 14 i 15 de juny la Verneda tornarà a acollir la festa “la Roca, viatge a la Prehistòria”, que es va consolidant com una de les fires de recreació històrica més visitades de Catalunya. Al llarg de les activitats programades, els assistents podran fer una aproximació a la vida quotidiana del neolític i un acostament al món de l’arqueologia. La festa d’enguany obrirà amb una ruta nocturna teatralitzada d’arqueoastronomia al dolmen de Can Planes.

El diumenge dia 15 estan programades més d’una desena de tallers adreçats a tot tipus de públic: demostracions experimentals i  visites guiades, tot en un entorn natural privilegiat i molt pròxim al centre de la Roca del Vallès. Durant la jornada s’organitzaran viatges en autobús per visitar la zona megalítica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s