Sisena edició de La Roca, Viatge a la Prehistòria 2014


laroca2014El propers dies 14 i 15 de juny la Verneda tornarà a acollir la festa “la Roca, viatge a la Prehistòria”, que es va consolidant com una de les fires de recreació històrica més visitades de Catalunya. Al llarg de les activitats programades, els assistents podran fer una aproximació a la vida quotidiana del neolític i un acostament al món de l’arqueologia. La festa d’enguany obrirà amb una ruta nocturna teatralitzada d’arqueoastronomia al dolmen de Can Planes.

El diumenge dia 15 estan programades més d’una desena de tallers adreçats a tot tipus de públic: demostracions experimentals i  visites guiades, tot en un entorn natural privilegiat i molt pròxim al centre de la Roca del Vallès. Durant la jornada s’organitzaran viatges en autobús per visitar la zona megalítica.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.