20è aniversari de l’obertura al públic de les Mines Prehistòriques de Gavà

Image (1) 20-ann-Mines-de-Gava-1.jpg for post 17037Aquest cap de setmana, durant els dies 6, 7 i 8 de juny, el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà, amb motiu de la celebració el seu 20è aniversari, ofereix un extens programa amb diverses activitats adreçades a tots els públics per conèixer el jaciment.

Les activitats començaran demà divendres 6 a les 19,00 hores amb una conferència inaugural a càrrec del Dr. Miquel Molist, catedràtic de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona, que se celebrarà al Parc Arqueològic Mines de Gavà (C. de Jaume I, 7, Gavà).

Per a més informació, truqueu al telèfon 93 263 96 50

| Descarregueu el programa sencer en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.