Publicació: “Fosses, sitges i altres coses catàleg d’estructures prehistòriques d’Europa”, de Josep Miret

Image (1) Fosses-sitges.jpg for post 16872Recentment ha aparegut a la xarxa el llibre: “Fosses, sitges i altres coses. Catàleg d’estructures prehistòriques d’Europa” de Josep Miret i Mestre. És una monografia en què es donen a conèixer diverses estructures prehistòriques, entre elles, sitges, llars de foc, fons de cabana, forns, forats de pal, etc, amb les característiques que permeten precisar-ne la funció.

Aquest treball vol ésser un catàleg útil per a l’arqueòleg de camp, perquè quan excavi un jaciment a l’aire lliure pugui classificar les estructures que troba d’acord amb la seva funció. Es tracta de la continuació d’altres treballs del mateix autor.

| Per descarregar la publicació en pdf cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.