Presentació del llibre: “Petjades tarragonines a Catalunya. Vivències de monsenyor Miquel Barbarà i Anglès”

petjades_tarragoninesDemà dijous 22 de maig, a les 20,00h, al Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11, de Tarragona), tindrà lloc la presentació del llibre “Petjades tarragonines a Catalunya. Vivències de monsenyor Miquel Barbarà i Anglès”, de Cinta Bellmunt, responsable de Comunicació de l’IPHES.

Aquest llibre es basa en un exercici de memòria personal i col·lectiva, mitjançant la transcripció de les trobades i l’intercanvi de coneixement entre dues personalitats molt polifacètiques i de llarg recorregut vital. Per un costat, el biografiat, monsenyor Miquel Barbarà: vicari general, protonotari apostòlic, professor universitari de Sociologia, canonge de la Catedral, compositor i mestre de música. Per l’altre, la biògrafa, Cinta S. Bellmunt: periodista, autora de diversos llibres, comunicadora, community manager i arqueòloga. En línia amb la filosofia escolàstica, una part ha posat la “matèria primera” i l’altra, la “forma”.

A l’acte intervindran Cinta S. Bellmunt i Miquel Barbarà, coautors de l’obra, Josep Fèlix Ballesteros, prologuista del llibre i Manuel Rivera, director de Silva Editorial.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.