Exposició “Història desenterrada. Troballes arqueològiques a Sant Pau de Riu-sec” al Museu d’Història de Sabadell

Image (1) histories-desenterrades.jpg for post 16782Fins el dia 15 de juny de 2014 es pot visitar al Museu d’Història de Sabadell una exposició arqueològica de petit format: “Història desenterrada. Troballes arqueològiques a Sant Pau de Riu-sec”, dedicada a les troballes arqueològiques fetes en aquests darrers anys al jaciment de Sant Pau de Riu-sec.

A l’exposició s’exhibeixen alguns dels objectes més rellevants recuperats a les darreres intervencions arqueològiques fetes en aquest paratge, amb més de 2000 anys d’evolució històrica. La mostra presenta una tria molt acurada de materials arqueològics que pertanyem a dues fases històriques: l’època romana republicana (segles I-II dC) i l’etapa sota el domini dels templers (s. XII – inicis del XIV). Destaca, entre aquests objectes, una guardiola de ceràmica del s. XIII

A l’entorn de l’exposició s’han organitzat diferents activitats:

– Diumenge 18 de maig, a les 11’30h: taller “Encunyem una moneda”.
– Diumenge 1 de juny, a les 12h: visites guiades a l’exposició.
– Dimarts 3 de juny, a les 19h: conferència “El jaciment arqueològic de Sant Pau de Riu-sec : dels romans als templers medievals”, a càrrec de Joan Manel Coll i Jordi Roig (Arrago SL).

Lloc: Museu d’Història de Sabadell, c/ de Sant Antoni, 13, Sabadell
Horari:de dimarts a dissabte: de 17,00 a 20,00h – diumenges i festius: d’11,00 a 14,00h
Contacte: 93 727 85 55 / mhs@ajsabadell.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.