Festival Laietania 2014

Image (1) LAIETANIA2014.jpg for post 16664Del 23 de maig al 15 de juny se celebrarà el Festival Laietania a les poblacions del Maresme de: Vilassar de Dalt, Cabrera de Mar, Mataró, Premià de Dalt, Premià de Mar, Alella, Canet de Mar, Argentona, Barcelona i Badalona. Aquest festival obre les portes de museus i jaciments arqueològics d’època ibèrica i romana amb un extens programa d’activitats que inclou visites guiades, tallers familiars, conferències, exposicions, grups de reconstrucció històrica i activitats gastronòmiques, entre d’altres.

La comarca del Maresme té com un dels seus principals atractius culturals i patrimonials l’herència iberoromana. L’objectiu d’aquest esdeveniment és rememorar i donar a conèixer de manera àmplia les empremtes dels ibers i romans, i vol esdevenir un referent cultural, turístic i social que posi en valor aquest llegat.

| Descarregueu el programa amb la informació de totes les activitats clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.