Jornada tècnica de sistemes portàtils de mesura i imatge, de FARO, per a la digitalizació i documentació 3D

Image (1) Jornades-3D.jpg for post 16618El proper divendres 16 de maig a les 11,30 hores està prevista la “Jornada tècnica de sistemes portàtils de mesura i imatge, de FARO, per a la digitalizació i  documentació 3D”, que tindrà lloc al Departament de Prehistòria de la Facultat de Lletres de la UAB,  organitzada pel Laboratori d’Arqueologia Quantitativa (LAQU).

La Jornada constarà de dues sessions, la primera d’elles consistirà en la introducció a la digitalització 3D, i l’altra estarà dedicada ala mètodes i sistemes per a la captura, reconstrucció i processament d’objectes en 3D.

La jornada es oberta i gratuïta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.