Inauguració de l’exposició fotogràfica: “Machu Picchu: la ciutat sagrada dels inques” al MAC – Barcelona

Image (1) Machupicchu.jpg for post 16675Demà dimarts 13 de maig a les 19,30h s’inaugurarà al Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona (Pg. de Santa Madrona, 39-41, Parc de Montjuïc), l’exposició fotogràfica: “Machu Picchu: la ciutat sagrada dels inques”, que romandrà oberta fins el 27 de juliol de 2014.

Machu Picchu és un referent per a l’arqueologia peruana i mundial, i un dels seus llocs epònims. El complex arqueològic celebra més d’un segle del seu descobriment, temps durant el qual s’hi ha dut a terme múltiples intervencions, tant d’excavació i restauració arqueològica com de conservació, amb la finalitat de conèixer l’indret i d’implantar mesures que permetin una adequada gestió del lloc arqueològic i del seu entorn natural.

L’exposició té com a objectiu fonamental difondre la riquesa cultural i natural del complex arqueològic de Machu Picchu, considerat meravella del món i Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO.

Es recomana confirmar assistència a: 934232149 | infomac@gencat.cat

| Per a ampliar l’informació sobre l’exposició cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.