Comença la XVI Edició de Tarraco Viva

Representació de Ara Pacis al recinte firal. Fotografia: Manel R. Granell (Tàrraco Viva)
Representació de Ara Pacis al recinte firal. Fotografia: Manel R. Granell (Tàrraco Viva)

A partir d’avui dilluns 5  i fins el 25 de maig se celebrarà la setzena edició de Tarraco Viva, el festival romà de Tarragona, una trobada cultural internacional dedicada i especialitzada en la divulgació històrica d’època romana.

El festival, que enguany se suma als actes de commemoració del bimil·lenari de la mort d’August, ha esdevingut un referent tant per les propostes que formula com per la qualitat de qui les ofereix. La vida militar i la vida quotidiana; les legions, el teatre, els gladiadors, la llar, la cuina, l’escriptura, l’enginyeria, la moda… tot es recrea amb un denominador comú: el rigor.

Entre les múltiples activitats previstes per aquesta edició, els assistents tindran ocasió de fer un passeig per la història i els carrers de l’antiga Roma, per la vida privada d’August, el seu govern i la seva manera de viure, tot fent un tomb per diferents espais de la ciutat. Enguany es podrà visitar la casa de Lívia i el gabinet d’August ,i entendre les relacions entre família, poder i religió. Anar al Senat on el van declarar “August” i als Pòrtics de Minúcia, per veure la importància del blat i el vi en la vida dels romans.

Finalment, els assitents podran sortir en processó, celebrant amb la seva família la glòria del Diví Cèsar Octavi August, honorant-lo a l’Ara Pacis, l’altar a la pau, dedicat pel Senat al princeps.

| Per a accedir a tota la informació cliqueu a aquest enllaç |

| Descarregueu el programa en pdf clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.