Taula Rodona: “La producció de vi a l’occident de la Mediterrània. Les polítiques augustanes i el vi de la Tarraconense. L’exemple de la vil·la del Pont del Treball Digne, la Sagrera”.

Vil·la romana de la Sagrera. Imatge: S. d'Arqueologia de Barcelon
Vil·la romana de la Sagrera. Imatge: S. d’Arqueologia de Barcelon

El proper dilluns proper 5 de maig, a les 19:00h, a la sala Martí l’Humà del Museu d’Història de Barcelona se celebrarà la taula rodona: “La producció de vi a l’occident de la Mediterrània. Les polítiques augustanes i el vi de la Tarraconense. L’exemple de la vil·la del Pont del Treball Digne,  la Sagrera”, a càrrec del professor Jean  Pierre Brun.

Aquest acte forma part del cicle d’activitats commemoratives del bimil.lenari de la mort de l’emperador Octavi August, se centrarà en la producció vitivinícola arreu de l’Imperi Romà durant el regnat de l’emperador Octavi August (27 aC.-14 dC.). A la sessió també participaran la Dra. Yolanda Peña, que aprofundirà en el cas de la Tarraconense durant aquest mateix període, i els directors de la intervenció arqueològica la vil·la del Pont del Treball Digne, Daniel Alcubierre i Jordi Ardiaca, que explicaran la importància del centre productor vitivinícola documentat a la vil·la romana descoberta al barri de la Sagrera.

L’assistència és gratuïta, però l’aforament es limitat. Es recomana reserva prèvia al telèfon 93 256 21 22 o al correu electrònic reservesmuhba@bcn.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s