Taller-conferència: “La cuina eròtica romana” al Museu de la Noguera

Image (1) taller-cuina-eròtica.jpg for post 16555El Museu de la Noguera ha organitzat el taller-conferència: “La cuina eròtica romana”, pel proper dissabte 3 de maig a les 18,00h, com a activitat complementària de l’exposició “El Sexe a l’Època Romana”, en el qual es vol donar a conéixer les característiques culinàries de Roma de manera didàctica i engrescadora.

El taller, que tindrà lloc al Museu de la Noguera (Pl. dels Comtes d’Urgell, 5, de Balaguer), consisteix en una conferència en la qual s’exposen els trets més destacats de la cultura alimentària romana, acompanyada d’una petita mostra de les espècies utilitzades en l’elaboració d’aliments i receptes romanes i amb la realització d’una recepta en directe que es degustarà al final entre tots els assistents. La recepta es realitzarà amb reproduccions autèntiques de ceràmica romana

La participació al taller es gratuïta i l’aforament limitat, per tant cal inscriure’s abans de dissabte al museu, al telèfon: 973.445.194

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.