Presentació de: “Antikythera, útils per a la ciència”, el nou blog de la Càtedra de Ciència i Humanisme de la Universitat Rovira i Virgili

Image (1) blog-IPHES.jpg for post 16508Demà dimarts, 29 d’abril a les 18,30 h. a la sala de vistes del campus Catalunya de Tarragona tindrà lloc la presentació del blog de la Càtedra de Ciència i Humanisme de la Universitat Rovira i Virgili (URV): “Antikythera, útils per a la ciència”, que mantindrà actualitzat l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social).

En l’acte, obert al públic en general, Chantal Ferrer, professora del Departament de Física Aplicada i Electromagnetisme de la Universitat de València, pronunciarà la conferència “Divulgació i socialització de la ciència des d’una perspectiva humanista”.

| Accediu al blog clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.