El Pla de recerca de l’arqueologia i la paleontologia catalanes

Image (1) Pla-de-recerca.jpg for post 16462Acaba de publicar-se el Pla de recerca de l’arqueologia i la paleontologia catalanes que, seguint els acords del PIACAT (Pla Integral d’Arqueologia de Catalunya), s’ha vingut elaborant aquests darrers mesos i va ser aprovat pel Consell Nacional d’Arqueologia i Paleontologia el 10 de gener de 2014.

Aquest Pla regula la recerca que entra en l’àmbit de competència del Departament de Cultura. El Pla no vol marcar la recerca que ha de fer cada agent de recerca, però si determinar com ha de ser aquesta. Es vol harmonitzar la qualitat científica dels projectes amb les necessitats de preservació del patrimoni i la socialització del coneixement que generi la recerca, en l’àmbit científic i ciutadà.

El Pla garantirà que tota la intervenció en arqueologia i paleontologia a Catalunya es farà amb paràmetres de qualitat, innovació i excel·lència homologables internacionalment i coherents amb el model català de recerca.

Trobareu el document en aquesta pàgina web a l’apartat dels Documents del Servei d’Arqueologia i Paleontologia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s