“Tallers fotogràfics per descobrir els secrets del turó de les Tres Creus”, una activitat organitzada al l’assentament de Can Tacó- Turó d’en Roina

Aquest proper diumenge 27 d’abril comença el primer dels “Tallers fotogràfics. Primavera i tardor. Per descobrir els secrets del turó de les Tres Creus”, una activitat periòdica que proposa i organitza el cente d’interpretació Mons Observans a Can Tacó-Turó d’en Roina. Es tracta d’un seguit de tallers d’experimentació en què s’abordaran, a travès de la fotografia, diferents àmbits del jaciment i el seu entorn.

Aquest primer taller del proper diumenge, sota el títol “La flora de les Tres Creus”, començarà a les 10,00h del matí, i anirà a càrrec de M. Àngels Bonet. A les 11,00h hi haurà la xerrada: “Introducció a la macrofotografia”, a càrrec de Joel Mesas, fotògraf. A les 12,00h hi haurà una pràctica de camp fins a les 14,00h. El taller te un preu de 6€ i les places són limitades, per tant, cal inscripció prèvia.

–  Els tallers es portaran a terme al mateix jaciment, a l’esplanada de la font o al punt d’informació.
–  Cal dur càmera reflex, trípode i flah (opcional)

| Descarregueu el programa sencer en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.