“Perseu el sant Jordi grec”, activitat al MNAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ha organitzat pel proper diumenge 27 d’abril una activitat per a tota la família, que parteix del paral·lelisme entre la llegenda de Sant Jordi i el mite de Perseu i Andròmeda, representat en el conegut mosaic de la Medusa procedent de Tàrraco, que permetrà conèixer alguns dels protagonistes de la mitologia clàssica.

El taller consta d’una introducció sobre l’escriptura romana (en la qual es podrà fer pràctiques d’escriptura en tauletes encerades); l’explicació de la història de Perseu i Andròmeda davant del mateix mosaic de la Medusa i l’elaboració d’una rosa, a partir de la imatge representada en la iconografia de la Primavera al mosaic de la cúpula de la Vil·la de Centcelles.

Lloc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5)
Hora: 11 del matí
Durada: 1,30 hores
Preu activitat: 4 € per persona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.