Seminari d’Arqueologia Prehistòrica de la UAB: “El Patrimoni Cultural i la Política Contemporània. Els exemples de les antigues bases de míssils soviètics de Cuba i els jaciments patrimonials de Suècia”

Image (1) Seminari-UAB.jpg for post 16315Aquesta tarda del 9 d’abril a les 15,30 hores comença el Seminari d’Arqueologia Prehistòrica, organitzat pel Departament de Prehistòria de la UAB: “El Patrimoni Cultural i la Política Contemporània. Els exemples de les antigues bases de míssils soviètics de Cuba i els  jaciments patrimonials de Suècia”, a càrrec d’Anna-Carin Andersson i Hakan Karlson, del Departament d’Estudis Històrics de la Universitat de Gotemburg.

Programa:

15,30 a 16,30h – “De la crisi mundial al desenvolupament local. Un exemple d’arqueologia contemporània a Cuba”, per Hakan Karlson.

16,30 a 17,30h – “Entre l’espasa i la paret: l’autenticitat, l’escenificació i la comunicació en vuit jaciments amb pintures rupestres classificats com patrimoni mundial”, per Hakan Karlson.

17,30 a 18,30h – “Some thoughts on the ambiguous acts of archaeological interpretation”, per Anna-Carin Andersson.

18,30 a 19,30h – “The national rightto the past –or the right to interpret the past as a social phenomenon : a case study”, per Anna-Carin Andersson.

Lloc:  Aula B7 / 1056 – Sala d’Actes de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.