Seminari d’Arqueologia Prehistòrica de la UAB: “El Patrimoni Cultural i la Política Contemporània. Els exemples de les antigues bases de míssils soviètics de Cuba i els jaciments patrimonials de Suècia”

Image (1) Seminari-UAB.jpg for post 16315Aquesta tarda del 9 d’abril a les 15,30 hores comença el Seminari d’Arqueologia Prehistòrica, organitzat pel Departament de Prehistòria de la UAB: “El Patrimoni Cultural i la Política Contemporània. Els exemples de les antigues bases de míssils soviètics de Cuba i els  jaciments patrimonials de Suècia”, a càrrec d’Anna-Carin Andersson i Hakan Karlson, del Departament d’Estudis Històrics de la Universitat de Gotemburg.

Programa:

15,30 a 16,30h – “De la crisi mundial al desenvolupament local. Un exemple d’arqueologia contemporània a Cuba”, per Hakan Karlson.

16,30 a 17,30h – “Entre l’espasa i la paret: l’autenticitat, l’escenificació i la comunicació en vuit jaciments amb pintures rupestres classificats com patrimoni mundial”, per Hakan Karlson.

17,30 a 18,30h – “Some thoughts on the ambiguous acts of archaeological interpretation”, per Anna-Carin Andersson.

18,30 a 19,30h – “The national rightto the past –or the right to interpret the past as a social phenomenon : a case study”, per Anna-Carin Andersson.

Lloc:  Aula B7 / 1056 – Sala d’Actes de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.