Seminari: “La recuperació de les pintures murals romanes de la domus del carrer Avinyó”

Image (1) domus-avinyo.jpg for post 16301El proper dijous 10 d’abril, de 16,00 a 20,00 hores, se celebrarà el Seminari: “La recuperació de les pintures murals romanes de la domus del carrer Avinyó” al Museu d’Història de Barcelona.

Les pintures murals procedents de les excavacions arqueològiques dutes a terme l’any 2004 al domus del carrer Avinyó, núm. 15, configuren un conjunt excepcional per la gran riquesa decorativa i la seva magnífica factura. Es tracta d’un material molt fragmentat que es va trobar als nivells d’enderroc de l’edifici, que actualment es troba en procés d’estudi i restauració.

Aquest seminari, que organitza el MUHBA, donarà a conèixer els resultats d’aquest treball: s’exposarà el context històric de la domus i la seva interpretació arquitectònica-funcional, la iconografía i la significació de les pintures de diverses estances, així com els detalls del procés de recuperació i restauració. També s’analitzaran les característiques dels paraments de la domus que revela l’anàlisi dels fragments efectuada fins ara.

Lloc:  Sala de Martí l’Humà del MUHBA (Plaça del Rei, s/n, de Barcelona)
Preu: 7€ [estudiants, aturats i jubilats: 4€]
Informació i reserves:  Tel.: 932562122 /  reservesmuhba@bcn.cat

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.