Conferència: “August: canviar-ho tot, fent veure que res no canvia”, al MNAT

Image (1) august.jpg for post 16238Demà dimecres 2 d’abril a les 19:00 h a la Sala d’Actes del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5), està programada la conferència: “August: canviar-ho tot, fent veure que res no canvia”, a càrrec de Marc Mayer, catedràtic de Filologia Llatina de la Universitat de Barcelona.

Aquesta xerrada s’inclou dintre del cicle “Llegim el Patrimoni. Literatura i història” organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de Tarragona i l‘ONCE, que enguany i amb motiu de la commemoració del Bimil·lenari de la mort d’August, s’articula a l’entorn del que va ser el primer emperador de Roma. La sessió és oberta al públic en general.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s