Conferència: “August: canviar-ho tot, fent veure que res no canvia”, al MNAT

Image (1) august.jpg for post 16238Demà dimecres 2 d’abril a les 19:00 h a la Sala d’Actes del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5), està programada la conferència: “August: canviar-ho tot, fent veure que res no canvia”, a càrrec de Marc Mayer, catedràtic de Filologia Llatina de la Universitat de Barcelona.

Aquesta xerrada s’inclou dintre del cicle “Llegim el Patrimoni. Literatura i història” organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de Tarragona i l‘ONCE, que enguany i amb motiu de la commemoració del Bimil·lenari de la mort d’August, s’articula a l’entorn del que va ser el primer emperador de Roma. La sessió és oberta al públic en general.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.