Conferència: “August: canviar-ho tot, fent veure que res no canvia”, al MNAT

Image (1) august.jpg for post 16238Demà dimecres 2 d’abril a les 19:00 h a la Sala d’Actes del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5), està programada la conferència: “August: canviar-ho tot, fent veure que res no canvia”, a càrrec de Marc Mayer, catedràtic de Filologia Llatina de la Universitat de Barcelona.

Aquesta xerrada s’inclou dintre del cicle “Llegim el Patrimoni. Literatura i història” organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amb la col·laboració de la Biblioteca Pública de Tarragona i l‘ONCE, que enguany i amb motiu de la commemoració del Bimil·lenari de la mort d’August, s’articula a l’entorn del que va ser el primer emperador de Roma. La sessió és oberta al públic en general.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.