Seminari: “Arqueologia de la Mort”

Image (1) Seminari-Arqueologia-de-la-Mort.jpg for post 16046El proper 14 de maig de 2014 tindrà se celebrarà el Seminari: “Arqueologia de la Mort”, organizat pel Grup d’Investigació “Arqueologia de les dinàmiques socials”, del Departament d’Arqueologia i Antropologia – Institució Mila i Fontanals (IMF-CSIC).

El Seminari inclou els següents temes: Tècniques d’excavació; aplicació des de vàries cronologies: des del neolític fins a l’edat contemporània; tècniques d’anàlisi bioquímiques (dieta, mobilitat, genètica); tafonomia funerària; arqueologia i drets humans.

Lloc: Sala d’actes de la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya (Carrer Hospital, 64), barri del Raval, Barcelona.

Per a més informació: sem.arqueologiam@imf.csic.es

| Descarregueu el programa i horari provisionals clicant aquí |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.