Conferència: “Perquè a les dones ens interessa la prehistòria”

Image (1) Dones-Prehistòria.jpg for post 16005Demà dimarts 18 de març a les 19,00 hores està programada la conferència: “Perquè a les dones ens interessa la prehistòria. Orígen dels rols i mites que s’han assignat a les dones al llarg de la història”, a càrrec de la Dra. Assumpció Vila Mitjà, del Departament d’Arqueologia i Antropologia de l’IMF-CSIC.

La conferència s’enmarca dins la programació del projecte “Raval 6000 anys d’història” que pretén portar la ciència en general, i l’arqueologia en particular, a un dels indrets de Barcelona amb major activitat i dinamisme cultural, però alhora amb major marginalitat i problemes socials: el barri del Raval.

Lloc: Casal de Barri Folch i Torres. C/ Reina Amàlia, 31, de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s