Visites guiades a las Cuevas de la Araña, Bicorp (València)

Image (1) pintures-rupestres-bicorp2.jpg for post 16018Amb la intenció de rellançar les visites al jaciment i al Centre d’Interpretació del Patrimoni, l’EcoMuseu de Bicorp, l’Ajuntament d’aquest municipi acaba de signar un acord amb l’empresa Arq&Volta Patrimoni i Societat per a realitzar les visites guiades al jaciment d’art rupestre de las Cuevas de la Araña.

La visita contextualitzarà el jaciment en el seu entorn geogràfic i cultural, per posar en valor la importància del conjunt pictòric, incidint en les principals expressions gràfiques esquemàtiques i llevantines.

Las Cuevas de la Araña de Bicorp (València), són Patrimoni de la Humanitat des de 1998. És un jaciment pioner per als estudis d’art rupestre peninsular i clau per a la comprensió de l’art llevantí i la seva cronologia, i un dels més importants de l’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani.

Per a més informació: 605141272 / trinimartinez@arquivoltaps.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.