Seminaris: “Tècniques de teledetecció i observació terrestre aplicades a l’arqueologia i el medi ambient”

Image (1) Seminari-teledeteccio1.jpg for post 15972Entre el 20 de març i el 10 d’abril de 2014 es realitzarà un cicle de seminaris setmanals sobre “Tècniques de teledetecció i observació terrestre aplicades a l’arqueologia i el medi ambient”, organitzat per AINUBHA (Associació d’Investigadors UB en Història i Arqueologia) i el grup de recerca CaSEs (Complexity and Socio-Ecological Dynamics, IMF-CSIC).

Els seminaris tindran lloc els dijous 20 i 27 de març i 3 i 10 d’abril a les 18.30h al Seminari del Deptartament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, Facultat de Geografia i Història, Universitat de Barcelona (C/ Montalegre, 6. Barcelona).

L’assistència als seminaris és lliure, però es recomana escriure un correu de confirmació a ainubha@gmail.com

| Descarregueu el programa en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.