“Els Romans ens visiten!” II Jornades de Recreació Històrica Romana a Amposta

Image (1) 2a-Jornada-recreacio-Amposta.jpg for post 15955Els propers dies 14 i 15 de març se celebrarà a Amposta les 2es Jornades de Recreació Històrica Romana “Els romans es visiten”, que coorganitzen l’Institut Ramon Berenguer IV, l’Ajuntament Amposta, la Universitat Rovira i Virgili  i el Museu Terres de l’Ebre.

Amb motiu de les Jornades hi haurà a Amposta una immersió en la cultura romana a traves d’un seguit d’activitats lúdiques i culturals adreçades a tots els públics. Un dels grans temes d’aquest any és la cultura gastronòmica romana, i se centrarà, en bona part,  en els aliments, les formes culinàries, els usos a taula i les transformacions agrícoles que es van adoptar a les terres de l’Ebre en època romana.

També hi ha una programació específica adreçada als centres escolars. Enguany a les escoles i instituts es treballaran uns quaderns didàctics elaborats a l’IES Ramon Berenguer IV per a la Jornada sobre la cultura gastronòmica romana i el seu llegat. L’activitat es complementa amb una visita guiada al Museu de les Terres de l’Ebre.

Per a més informació: Tel. 977 702 954 / www.museuterresebre.cat

| Consulteu el programa amb les activitats i altres informacions clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.