Article “The LithicUB project: A virtual lithotheque of siliceous rocks at the University of Barcelona”

Image (1) article-litoteca.jpg for post 15835Ha estat publicat recentment al Journal of Lithic Studies el treball titulat: “The LithicUB project: A virtual lithotheque of siliceous rocks at the University of Barcelona”. Els seus autors són els investigadors del SERP: Marta Sánchez, Mar Rey, Núria Rodriguez, Azucena Casado, Bárbara Medina i Xavier Mangado.

Es tracta d’un article sobre el projecte LithicUB, que es va iniciar el 2009 amb l’objectiu, d’una banda, de posar a disposició de la comunitat científica la descripció i classificació d’un conjunt de roques silícies que s’havien recuperat de diferents estudis, i també de fer de la litoteca una eina útil per a la investigació arqueològica, en relació amb l’adquisició i gestió de matèries primeres lítiques en la Prehistòria. Gràcies a diversos projectes de recerca que s’hi han dut a terme, el nombre de mostres és cada vegada més gran i diversificat, incloent-hi roques silícies recollides a Espanya, Portugal, França, Jordània i Israel.

| Descarregueu l’article clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.