Proposta d’activitat pel cap de setmana: “Passa un matí de teatre!” al MNAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona ha organitzat un seguit d’activitats pel mes de març pensades per a grups de famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida a l’entorn del nostre passat romà, dintre del seu programa d’activitats educatives: Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta!

“Passa un matí de teatre!” és una proposta per a conèixer el món romà i Tàrraco a partir dels espectacles teatrals que tant agradaven als romans. Aquesta activitat apropa els assistents al teatre de Tàrraco, construït en època d’August, en aquest any que es commemora el bimil·lenari de la seva mort, per conèixer com era aquest edifici, quins espectacles s’hi duien a terme i com es feien. En l’aspecte més lúdic, els participants faran d’actors romans, per fer una representació a partir d’una comèdia de Plaute i, finalment, poden crear la seva pròpia màscara teatral.

L’activitat es durà a terme els dies 2, 16 i 30 de març de 2014.

–  Lloc: Museu Arqueològic (Plaça del Rei, 5)
–  Hora: 11 del matí.
–  Durada: 2 hores
–  Preu activitat: 4 € per participant.
–  Edat recomanada: de 6 a 12 anys.

Cal fer reserva prèvia. Per a més informació i reserves: 977 25 15 15 (de dilluns a divendres, de 8 a 15h) i 977 23 62 09 (de dimarts a dissabte de 9:30 a 18 i diumenges i festius de 10 a 14 h)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.