Activitat pel cap de setmana: Presentació de la pàgina web Mons Observans

El proper diumenge 16 de febrer de 2014 a les 11,00 hores, al punt d’informació del jaciment, està prevista la presentació de la pàgina web del Parc Arqueològic i Natural de Can Tacó, també conegut com turó d’en Roina o Mons Observans, l’assentament romà construït al darrer terç del segle II aC dalt d’un petit turó de 120 m d’altitud sobre el nivell del mar  entre els termes municipals de Montornès i Montmeló.

La presentació de la nova pàgina web www.monsobservans.cat anirà a càrrec de Loida Rubio, dissenyadora gràfica. A continuació, entre les 11,00 i les 14,00 hores, els participants podran gaudir d’una visita guiada pel recinte arqueològic i una visita a l’exposició “Un jaciment per descobrir”.

– Visites guiades a les hores en punt (11,00, 12,00 i 13,00 hores)
– No cal inscripció prèvia

Els assistents rebran una estoreta d’ordinador com a obsequi

| Per a més informació cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.