II Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal

Image (1) Tarraco-Biennal.jpg for post 15411Entre el 26 iel 29 de novembre de 2014, està previst que se celebri al Palau de Congressos de Tarragona el 2n Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal, que en aquesta edició se centrarà en la figura d’August, amb ocasió del 2000 aniversari de la seva mort.

Patrocinat per la Fundació Privada Mútua Catalana, entitat tarragonina sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció de la cultura, el congrés compta també, entre d’altres, amb la col·laboració del Departament de Cultura i al comitè científic participen les arqueòlogues dels Serveis Territorials de Tarragona Maria Adserias i Maite Miró.

Aquest congrés vol rememorar la figura i el llegat d’August en ocasió del bimil·lenari de la seva mort concentrant un nombrós i selecte grup d’investigadors que, amb les seves aportacions científiques, contribuiran sens dubte a un millor coneixement crític de l’emperador romà, la seva obra i el seu llegat.

| Cliqueu aquí per veure la primera circular |

| Cliqueu aquí per veure el programa |

2 respostes a “II Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic Tarraco Biennal

    • Tens raó. Havíem posat els enllaços de la pàgina web de Tàrraco Biennal 2014 de la 1a circular i el programa provisional, però ja no estan actius. Tan aviat com els restaurin tornarem a linkar-los. Gràcies per avisar-nos!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.