Presentació de monografies sobre Art Rupestre de la Baixa California

Image (1) monografies-Art-Rupestre.jpg for post 15439El proper dimecres dia 19 de febrer, al les 19,00 hores tindrà lloc al Consolat de Mèxic a Barcelona (Passeig de la Bonanova, 55) la presentació de dues publicacions sobre Art Rupestre de la Baixa California: “El yacimiento arqueológico de la cueva de El Ratón. Una cueva con pinturas en la sierra de San Francisco (Baja California Sur, México). II. El mural pintado”, d’Albert Rubio, i: “La Cueva Pintada. Proceso evolutivo de un centro ceremonial, sierra de San Francisco, Baja California Sur, Mèxic”, de Ramon Viñas.

Ambdues publicacions pertanyen a la col·lecció de Monografies del SERP (números 9 i 10 respectivament), i corresponen a les tesis doctorals dels autors. Aquests treballs representen la culminació del projecte Baixa Califòrnia endegat fa dues dècades des del SERP, que ha comptat amb la participació dels dos autors i diversos professors de l’àrea de Prehistòria de la UB.

A l’acte intervindran la Cònsol de Mèxic a Barcelona, Sra. Norma Ang, el Degà de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, el Dr. Xavier Roigé, el Dr. Josep M. Fullola, director del SERP de la UB, la Dra. Mari Carmen Serra Puche, catedràtica de Prehistòria de la UNAM i els dos autors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.