IV Congrés Internacional d’Arqueologia Experimental a Burgos

Image (1) 4t-congres-Arqueologia-Experimental-Burgos.jpg for post 15369Els propers dies 8, 9, 10 i 11 de maig se celebrarà a Burgos el IV Congreso Internacional de Arqueología Experimental, que organitzen Experimenta Asociación Española de Arqueología Experimental, el Museo de la Evolución Humana (Junta de Castilla y León), la Universidad Autónoma de Madrid i EXARC. El Congrés tindrà lloc al Museo de la Evolución Humana (Paseo Sierra de Atapuerca s/n, 09002 Burgos) i a Espacio Cultural Sierra de Atapuerca.

Experimenta, Asociación Española de Arqueología Experimental es una institució sense ànim de lucre creada amb la finalitat d’organitzar els diferents congressos internacionals que sobre aquesta matèria s’han desenvolupat successivament a Santander (2005), Ronda (2008) i Banyoles (2011).

Durant la celebració del III Congrés d’Arqueologia Experimental, celebrat a Banyoles (Girona) el passat mes d’octubre del 2011, es va presentar la candidatura del Museo de la Evolución Humana y el Espacio Cultural Sierra de Atapuerca per acollir la celebración del següent Congrés Internacional d’Arqueologia Experimental. Aquesta candidatura va ser aprovada per unanimitat en la reunió que Experimenta va celebrar durant l’esmentat congrés.

Aquest IV Congrés serà també una Conferència Oficial EXARC, la qual cosa atraurà un gran nombre de professionals d’arreu. EXARC és una organització internacional afiliada l’ICOM que es dedica a la gestió de museus arqueològics a l’aire lliure, a l’arqueologia experimental, a la tecnologia antiga i a la interpretació. EXARC te més de 200 membres en 30 països. EXARC celebrarà el seu Annual General Meeting durant aquesta Conferència.

| Descarregueu del programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.