Curs: “La moneda antiga” al Gabinet Numismàtic de Catalunya del Museu Nacional d’Art de Catalunya

Image (1) la-moneda-antiga1.jpg for post 15292El Gabinet Numismàtic de Catalunya del Museu Nacional d’Art de Catalunya organitza el curs “La moneda antiga”, que tindrà una durada de 10 hores repartides en 4 sessions. Aquestes sessions se celebraran els propers dies, 26 de febrer i 5, 12 i 19 març a la sala de consulta del Gabinet Numismàtic de Catalunya, dintre de l’horari de 17:00 a 19:30 hores.

El curs te l’objectiu de difondre les bases de la documentació de la numismàtica antiga. A la primera classe s’explicaran les bases metodològiques de la disciplina, com l’elaboració de fitxes de monedes o com cal interpretar els tresors monetaris. Les altres sessions tindran dues parts: lliçons teòriques entorn de la numismàtica grega, romana republicana, hispànica i imperial romana, i sessions pràctiques d’identificació i de classificació de cadascuna d’aquestes sèries monetàries tenint a l’abast les peces originals i la biblioteca del Gabinet Numismàtic de Catalunya.

Paces limitades: imprescindible fer la reserva a gnc@museunacional.cat o al telèfon 93 622 03 60, de dilluns a divendres, de 09,00 a 14,00 hores

El preu de matrícula és de 30 €. Per a estudiants, jubilats i Amics del museu, 24 €.

| Descarregueu el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.