Presentació de la “Guía Arqueológica de la Península Ibérica-España: de las colonizaciones a la caída del Imperio Romano de Occidente” al MAC-Barcelona

Image (1) Guia-arqueologiaca-de-la-PI.jpg for post 15218El proper dijous 6 de febrer a les 19,30 hores, tindrà lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya la presentació de la “Guía Arqueológica de la Península Ibérica-España: de las colonizaciones a la caída del Imperio Romano de Occidente”, de Luis del Rey Schnitzler.

Aquest llibre és la culminació d’un projecte personal iniciat ja fa molts anys com a passatemps de cap de setmana i que va permetre l’autor descobrir racons extraordinaris de la península Ibèrica així com compaginar les seves dues grans passions: l’arqueologia i la fotografia. Tres anys desprès de l’inici d’aquesta aventura ha pogut veure publicat el seu treball que presenta una selecció de més de 700 monuments, museus i jaciments arqueològics de la península Ibèrica amb dades i recomanacions pràctiques per a la seva visita.

Imprescindible reserva prèvia: infomac@gencat.cat . 934232149
Se sortejaran dos exemplars entre les persones inscrites

Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya. Passeig Santa Madrona, 39-41, Barcelona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.