Conferència: “Los orígenes de los objetos de adorno” al CSIC-IMF

Image (1) denes.jpg for post 15148Demà dijous 30 de gener a les 18,00 hores està prevista, a la sala d’actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (Institució Milà y Fontanals, c/ Egipcíaques,15, de Barcelona), la conferència: “Los orígenes de los objetos de adorno”, a càrrec de la Dra. Marian Vanhaeren (CNRS Burdeos).

Els objectes d’ornament del període del Paleolític, degut al seu valor simbòlic inherent, juguen un important paper en el debat sobre l’origen de l’ésser humà modern i de l’evolució de les habilitats cognitives dels nostres ancestres. No obstant això, les denes d’aquests abaloris ofereixen encara més.

Aquesta xerrada presentarà algunes reflexions sobre els objectes d’ornament més antics que se’n te coneixement, i se centrarà en els mètodes emprats per entendre el paper de l’ús de denes entre les primeres poblacions humanes que van usar un llenguatge simbòlic.

| Descarregueu-vos el pòster en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.