Seminari: “Modern Models of Neolithic Life: the Eipo, Members of the Mek Group of Cultures and Languages, Highlands of West-New Guinea (Propinsi Papua, Indonesia)”

Image (1) the-Eipo.jpg for post 15113El proper divendres 31 de gener està previst el seminari: “Modern Models of Neolithic Life: the Eipo, Members of the Mek Group of Cultures and Languages, Highlands of West-New Guinea (Propinsi Papua, Indonesia)”, a càrrec del Doctor Wulf Schiefenhövel, cap del Grup d’Etologia Humana Institut Max Planck d’Ornitologia (abans Institut Max Planck de Fisiologia del Comportament), Andechs, Alemanya.

Aquesta activitat, que organitza el Complexity and Socio-Ecological Dynamics (CaSEs) research group, Institució Milà i Fontanals-CSIC, tindrà lloc a la sala d’actes de la delegació del CSIC a Catalunya (c/ Egipcíaques 15, Barcelona), a les 16,00 hores.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.