Seminari: “Modern Models of Neolithic Life: the Eipo, Members of the Mek Group of Cultures and Languages, Highlands of West-New Guinea (Propinsi Papua, Indonesia)”

Image (1) the-Eipo.jpg for post 15113El proper divendres 31 de gener està previst el seminari: “Modern Models of Neolithic Life: the Eipo, Members of the Mek Group of Cultures and Languages, Highlands of West-New Guinea (Propinsi Papua, Indonesia)”, a càrrec del Doctor Wulf Schiefenhövel, cap del Grup d’Etologia Humana Institut Max Planck d’Ornitologia (abans Institut Max Planck de Fisiologia del Comportament), Andechs, Alemanya.

Aquesta activitat, que organitza el Complexity and Socio-Ecological Dynamics (CaSEs) research group, Institució Milà i Fontanals-CSIC, tindrà lloc a la sala d’actes de la delegació del CSIC a Catalunya (c/ Egipcíaques 15, Barcelona), a les 16,00 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s