Curs d’estiu: “Luminosus Limes: Geographical, Ethnic, Social and Cultural Frontiers in Late Antiquity”, a la Central European University de Budapest (Hongria)

Entre els dies 7 i 12 de juliol de 2014 està programat el curs internacional d’estiu: “Luminosus Limes: Geographical, Ethnic, Social and Cultural Frontiers in Late Antiquity”, a la Central European University de Budapest.

L’estudi de les fronteres te una singular importància en l’estudi de l’antiguitat tardana. Aquest curs explora la transformació dinàmica de fronteres clàssiques entre el segon i el sisè segle d’una visió multidisciplinària: arqueologia, estudis medievals, història social i cultural, art, teologia, i literatura, oferint una aproximació innovadora al camp d’estudis de frontera des de diferents perspectives: social, gènere, categories ètniques i religioses.

El curs comptarà amb la participació de acadèmics destacats en la matèria, i vol proveir els assistents d’un coneixement de l’estat de la qüestió internacional en l’estudi de les fronteres, amb una sòlida formació teòrica, amb pràctiques sobre les fronteres físiques sobre els materials excavats al llarg del Danubi (el ripa Pannonica), i també en el cementiri antic tardà de Pécs, a Hongria.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.