Segona circular de les properes Jornades de Joves en Investigació Arqueològica, JIA 2014

Image (1) CARTEL-JIA2014-pequeño.jpg for post 15032Un cop finalitzat el termini d’aceptació de les propostes de sessions, el Comitè Científic i el Comitè Organitzador, ARKEOGAZTE, han dut a terme el procés de selecció de les sessions tradicionals y taules rodones que compondran el programa de les properes VII Jornades de Joves en Investigació Arqueològica, JIA 2014, que se celebrarà enguany a Vitoria-Gasteiz.

A la segona circular que trobareu al final d’aquest post s’especifiquen les pautes que s’han de seguir per participar en les jornades, mitjançant la convocatòria de propostes de comunicació, col·laboració en taula rodona y pòsters. Des d’aquest moment s’obre el termini de recepció de propostes, que finalitzarà el 10 de març de 2014.

A la pàgina web trobareu tota la informació necessària per participar amb una comunicació oral, (en sessió de debat o taula tradicional), o amb la presentació d’un pòster, que pot ser de temàtica lliure o vinculada a alguna de les sessions.

També podeu contactar a l’adreça de correu electrònic: secretariajia2014@gmail.com

| Descarregueu-vos la circular en pdf |

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.