Activitats per dissabte al Museu Arqueològic de l’Esquerda

Museu Arqueològic de l’Esquerda ha programat per demà, 18 de gener, dues activitats complementàries a l’exposició temporal “Cavalls i poder en el món ibèric”, que es podrà visitar en les seves instal·lacions fins el dia 17 de març.

Coincidint amb les festes de Sant Antoni Abat, a l’Àrea de Recerca Experimental Arqueològica de l’Esquerda, demà podreu veure una demostració de llaura tradicional a partir de les 4 de la tarda i a les 7 del vespre seguir una conferència que porta el mateix títol que l’exposició i que anirà a càrrec de la Dra. Ariadna Nieto, arqueozoòloga del jaciment dels Vilars d’Arbeca.

| Descarregueu el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.