Presentació de la publicació: “Ouranós-Gaia. L’espai a Grècia III: anomenar l’espai”

Image (1) Ouranos-Gaia.jpg for post 14978El proper el dimecres 15 de gener a les 19,00 hores està prevista la presentació de la publicació: “Ouranós-Gaia. L’espai a Grècia III: anomenar l’espai”, dels editors Montserrat Jufresa, Montserrat Reig, Jesús Carruesco, Gemma Fortea, Roger Miralles i Isabel Rodà. L’exemplar és el número 27 de la col·lecció DOCUMENTA, que edita l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

L’acte tindrà lloc a la Sala Puig i Cadafalch de l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47, de Barcelona). La presentació serà a càrrec dels professors Jaume Pòrtulas (Universitat de Barcelona) i Joan Martí (Universitat Rovira i Virgili).

| Entrevista amb els autors de la publicació |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s