Les darreres troballes a la cova de Can Sadurní, un dels descobriments arqueològics més importants de 2013 segons National Geographic

Image (1) cova_Can_Sadurni.jpg for post 14930La prestigiosa revista National Geographic en la seva edició digital del 31 de desembre de 2013 ha considerat la troballa del model funerari del neolític inicial de Can Sadurní com un dels 10 descobriments més importants de 2013.

| Accediu a la publicació clicant aquí |

TV3 se’n farà ressò d’aquesta informació avui al Telenotícies Migdia i també a l’Info K, dintre de la programació d’aquesta tarda.

D’altra banda, el paleoantropòleg francès Yves Coppens, una de les figures més representatives de l’antropologia francesa, en la seva col·laboració al programa Histoire d’Homme a Radio France Info Science, va dedicar el programa del dia 29 de desembre de 2013 a l’Encantat de Begues.

| Si voleu escoltar l’arxiu cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.