“Els origens del Raval. Fa més de 6000 anys”, xerrada, col·loqui i demostració: Els primers habitants, els primers jaciments documentats. Taller de talla de sílex i encesa de foc

Image (1) CARTELL_Origens-Raval_IMF.jpg for post 14894Demà divendres 19 de desembre, a les 9:30 del matí l’arqueòleg Juan Gibaja, del Departament d’Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals (CSIC), dirigirà l’activitat “Els orígens del Raval. Fa més de 6000 anys”, que tindrà lloc a la Sala d’actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (c/ Egipcíaques, 15. Barcelona).

Es tracta d’una iniciativa que organitza el Departament d’Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals (CSIC) en col·laboració amb Associació Catalana d´Art Prehistòric, Casal de Barri Folch i Torres, Arqueolític: estudi i difusió de Patrimoni i Raval Cultural (Ajuntament de Barcelona). L’activitat constarà de d’una xerrada a la Sala d’actes de la Delegació del CSIC a Catalunya i es completarà amb un taller-demostració de talla de sílex i encesa de foc, a Sant Pau del Camp

| Per a més información cliqueu aquí |

Una resposta a ““Els origens del Raval. Fa més de 6000 anys”, xerrada, col·loqui i demostració: Els primers habitants, els primers jaciments documentats. Taller de talla de sílex i encesa de foc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.