“La Segona Guerra Púnica en el nord-est d’Ibèria: una revisió necessària”, de Jaume Noguera, Eduard Ble i Pau Valdés, treball guanyador del Premi d’Arqueologia Memorial Josep Barberà i Farràs d’enguany

Imatge dels guardonats durant l'acte de lliurament del premi.
Imatge dels guardonats durant l’acte de lliurament del premi.

El passat 28 de novembre va tenir lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona el lliurament del Premi d’Arqueologia Memorial Josep Barberà i Farràs en la seva 10a edició. La publicació d’aquest treball, objecte del premi, ha sortit a la venda recentment.

L’obra premiada enguany ha estat: “La Segona Guerra Púnica en el nord-est d’Ibèria: una revisió necessària”, escrita conjuntament per Jaume Noguera, Eduard Ble i Pau Valdés. Aquest llibre és una posada al dia i un bon resum de la recerca que aquests autors han estat realitzant en els últims anys a la Catalunya meridional, a la cerca de les evidències arqueològiques de la Segona Guerra Púnica, la primera contesa internacional de què existeixen referències escrites, un dels escenaris de la qual va ser el nostre país.

L’acte de l’entrega del premi va comptar amb els parlaments del director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, senyor Xavier Llovera, de la presidenta de la SCA, Maria Àngels Petit, així com dels guanyadors del premi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.