Workshop: “La moneda en l’àmbit militar. Fabricació, estructura productiva i difusió”

Image (1) cartell_la_moneda.jpg for post 14601Durant el dia 13 de desembre de 2013 està programat el workshop: “La moneda en l’àmbit familiar. Fabricació, estructura productiva i difusió”, organitzat per l’Associació Cultural Camp de les Lloses (ACUCALL).

Amb aquest nou workshop es vol aprofundir i difondre aquesta temàtica tot afavorint la discussió entre investigadors d’àmbit nacional i estranger, que l’hagin treballada des de plantejaments diversos, així com entre la resta de la comunitat científica, estudiants i afeccionats. Durant la jornada de treball es presentaran i debatran nous estudis i propostes interpretatives que de manera àmplia i diacrònica, però centrats en el marc de la Mediterrània occidental i en l’espai cronològic del període romà republicà, reflectiran els diversos vessants de la problemàtica: des de la producció del numerari, fins a la seva distribució, passant per la fiscalitat o el sentit militar de les emissions.

Les ponències i els debats s’iniciaran el divendres 13 de desembre a les 09:00h i es realitzaran a la sala de plens de l’ajuntament de Tona (Osona) i duraran fins les 19:15 h.

| Per a més informació, descarregueu el programa en pdf clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.