V Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya

Image (1) acram.jpg for post 14619L’ACRAM (Associació Catalana per a la Recerca en Arqueologia Medieval) i l’Ajuntament de Barcelona organitzen conjuntament el Vè Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna a Catalunya, que se celebrarà al Born Centre Cultural de la capital catalana entre els dies 22 i 25 de maig de 2014.

El tema monogràfic serà La Ciutat i a banda de les comunicacions sobre arqueologia urbana també es podran presentar els resultats de la resta d’intervencions arqueològiques realitzades en el període 2010-2014.

El termini de presentació de propostes de comunicació es tancarà el 31 de gener de 2014.

| Per a més informació descarregueu la segona circular amb la butlleta d’inscripció clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.