Conferència: “From South Africa to the Swabian Jura (Germany): research on the origins of art, music and religion”

Image (1) etnoarqueologia.jpg for post 14439Demà divendres 29 de novembre, el professor Dr. Nicholas Conard de la Universitat de Tubinga (Alemanya) impartirà la conferència: “From South Africa to the Swabian Jura (Germany): research on the origins of art, music and religion”, basada en la seva recerca sobre les primeres manifestacions d’ art, música i rituals en el registre prehistòric.

Aquesta conferència, programada amb ocasió de la lectura de la Tesi de Jesus Salius sobre etnoarqueomusicologia: “El rol de la producció de sons en la reproducció social de les societats caçadores-recol·lectores”, tindrà lloc a les 10,00 hores a la sala d’Actes de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s