Presentació de les actes del 1er Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic “Tarraco Biennal”

Image (1) Tarraco-Biennal.jpg for post 14386El proper dijous dia 28 de novembre de 2013 es celebrarà a Tarragona una jornada d’activitats amb motiu de la presentació de les actes de Tarraco Biennal, el 1er Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic.

La jornada està organitzada per la Fundació Privada Mútua Catalana amb la col·laboració de diverses institucions i té com a objectiu compartir, debatre i difondre les noves aportacions de l’arqueologia en el món antic mitjançant unes activitats obertes al públic en general.

Les activitats començaran a les 12.00 hores al carrer Ramon i Cajal, 84 amb una visita guiada a càrrec del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona al recinte recentment reobert de la Necròpolis Paleocristiana.

| Descarregueu el programa clicant aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.