Celebrat a Ripoll el 9è Fòrum Auriga

Image (1) foto-forum-auriga.jpg for post 14356Com ja us havíem anunciat, el passat cap de setmana, durant els dies 9 i 10 de novembre, es va celebrar a Ripoll la 9a edició del Fòrum Auriga, organitzat per la revista Auriga en col·laboració amb l’Ajuntament de Ripoll, l’organització de la Capital de la Cultura Catalana, el Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès, el Departament de Grec de la Universitat de Barcelona, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya.

Publiquem ara en PDF els resums de les comunicacions que es van presentar. Les comunicacions senceres sortiran en el proper exemplar de la revista Auriga, que serà el número 68.

| Descarregueu en PDF els resums de les comunicacions |

Una resposta a “Celebrat a Ripoll el 9è Fòrum Auriga

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.