Video: El poble de Santa Creu de Rodes (el Port de la Selva, Alt Empordà)

El poble de Santa Creu de Rodes, al municipi del Port de la Selva (Alt Empordà) forma  part del conjunt medieval de la Serra de Rodes. S’excava des de l’any 2006 a través del conveni signat entre el Museu d’Història de Catalunya i la Universitat de Barcelona.

Els treballs realitzats fins ara, mostra del quals és aquest vídeo, són possibles gràcies a la participació i suport de les dues institucions mencionades, de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni i de l’Ajuntament del Port de la Selva. Les imatges mostren el resultat de les tasques d’excavació que han posat al descobert diverses cases del poble, habitades des del la segona meitat del segle XIII fins el segle XV, moment en el que és abandonat.

[big id=7907305211111513 600 339]

Una resposta a “Video: El poble de Santa Creu de Rodes (el Port de la Selva, Alt Empordà)

  1. Estic interessat en conèixer resultats dels treballs realitzats en el jaciment, especialment en referència a l’abandonament d’assentaments a la baixa edat mitjana. Em podeu passar referència d’alguna publicació o “paper” publicat?
    Gràcies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.