Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran

Image (1) Programa-Jornades-Paleontologia-Pirineu-Aran-2013-1.jpg for post 14312Els propers dies 29 i 30 de novembre de 2013 se celebraran a Coll de Nargó i a la Seu d’Urgell les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia  del Pirineu i Aran.

Es tracta d’unes jornades adreçades a un ampli públic per tal de donar a conèixer els resultats de l’activitat relacionada amb l’Arqueologia i la Paleontologia dels últims cinc anys, amb l’objectiu de compartir, debatre i difondre els resultats de l’ampli ventall d’intervencions i investigacions que s’ha dut a terme al Pirineu i Aran.

La sessió del divendres 29 es durà a teme a l’Espai Dinosfera, a Coll de Nargó, i la segona jornada de dissabte 30 tindrà lloc a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell (la Seu d’Urgell)

| Descarregueu-vos el programa en pdf |

| Descarregueu-vos la butlleta d’inscripció clicant aquí |

| Galeria d’imatges |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.