Presentació del llibre: “Les llavors del silenci”, d’Àlvar Caixal

Image (1) llibre-les-llavors-del-silenci-1.jpg for post 14198El proper 21 de novembre a les 19,30h tindrà lloc la presentació del llibre “Les llavors del silenci”, de l’arqueòleg Alvar Caixal, que ha estat guardonat recentment amb el premi BBVA Sant Joan. El lloc de la presentació serà la Llar del Llibre (C/ Sant Antoni, 20 – C/ Les Valls, 29) de Sabadell.

La novel·la ha estat construïda sobre una sòlida i rigorosa tasca de documentació, aplicant la metodologia del treball per capes que s’utilitza en les excavacions. L’argument se centra en la Guerra Civil, i l’acció transcorre entre dues històries paral·leles que es desenvolupen en dos llocs diferents: Catalunya i la Gran Bretanya, i en dues èpoques diferents: La Guerra Civil i l’any 2002. A través d’una trama en clau d’intriga, amb el personatge central d’un brigadista internacional en homenatge als herois anònims de la Guerra Civil, l’autor explora al llarg de la novel·la temes com la culpa, el destí i els somnis.

| Descarregueu la invitació en pdf |

| Descarregueu-vos l’entrevista amb l’escriptor al Diari ARA en pdf |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.